Меню на платній основі

ЗАТВЕРДЖУЮ

Директор ЧЗОШ №21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ

«__»___________2024рік

МЕНЮ на платній основі

(ХАРЧУВАННЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ФОП НЕСТЕРЕНКО Л.П.)

Вартість обіду 55грн

ІV тиждень (осінній період)

Дні тижня

Назва страви

Вихід страви, г

Понеділок

Салат з капусти та моркви

75

М'ясо в яйці

60

Макарони відварні з вершковим маслом

120

Хліб

30

Компот із фруктів або ягід

200

Вівторок

Салат зелений з огірками та помідорами

75

Шніцель курячий

60

Картопля відварна з вершковим маслом

120

Хліб

30

Напій з лимонів та апельсинів

200

Середа

Салат з капусти із зеленим горошком

75

Курячі нагетси

60

Картопляне пюре

120

Хліб

30

Узвар із суміші сухофруктів

200

Четвер

Рагу овочеве

100

Відбивна куряча

60

Каша гречана

120

Хліб

30

Чай

200

П’ятниця

Огірки свіжі

75

Чахохбілі з куркою

60

Рис розсипчастий

120

Хліб житній

300

Чай з лимоном

200/5

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Поділитися: