Меню на тиждень

Затверджую

Директор Черкаської ЗОШ № 21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ

МЕНЮ (понеділок)

на 21 жовтня 2024р

IV тиждень

№ п/п

СТРАВИ

Вихід г

Ціна грн.

Безкоштовне харчування

Сніданок для дітей 6-11 років

1

Салат з білокачанної капусти з морквою та яблуками /

Асорті овочеве

75

2

Яйце відварне

50(1шт)

3

Каша гречана / Макарони відварні з маслом вершковим

200

4

Сир твердий

15

5

Хліб

30

6

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених / Чай

200

7

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 11-14 років

1

Салат з білокачанної капусти з морквою та яблуками /

Асорті овочеве

75

2

Яйце відварне

50(1шт)

3

Каша гречана / Макарони відварні з маслом вершковим

250

4

Сир твердий

15

5

Хліб

50

6

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених / Чай

200

7

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 14-18 років

1

Салат з білокачанної капусти з морквою та яблуками /

Асорті овочеве

75

2

Яйце відварне

50(1шт)

3

Каша гречана / Макарони відварні з маслом вершковим

250

Сир твердий

15

4

Хліб

50

5

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених / Чай

200

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

У вільному продажу

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Затверджую

Директор Черкаської ЗОШ № 21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ

МЕНЮ (вівторок)

на 22 жовтня 2024р.

IV тиждень

№ п/п

СТРАВИ

Вихід г

Ціна грн.

Безкоштовне харчування

Сніданок для дітей 6-11 років

1

Салат зелений з огірками та помідорами /

Салат картопляний з яблуками

75

2

Курячий шніцель з соусом «Кетчуп»/

Курячі нагетси з цибулевим соусом

70/15

3

Каша пшенична / Каша пшоняна

120

4

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених /

Напій апельсиновий

200

5

Хліб

30

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 11-14 років

1

Салат зелений з огірками та помідорами /

Салат картопляний з яблуками

75

2

Курячий шніцель з соусом «Кетчуп»/

Курячі нагетси з цибулевим соусом

100/15

3

Каша пшенична / Каша пшоняна

150

4

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених /

Напій апельсиновий

200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 14-18 років

1

Салат зелений з огірками та помідорами /

Салат картопляний з яблуками

75

2

Курячий шніцель з соусом «Кетчуп»/

Курячі нагетси з цибулевим соусом

120/15

3

Каша пшенична / Каша пшоняна

150

4

Компот з фруктів або ягід свіжих або заморожених /

Напій апельсиновий

200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

У вільному продажі

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Затверджую

Директор Черкаської ЗОШ № 21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ

МЕНЮ (середа)

на 23 жовтня 2024р.

IV тиждень

№ п/п

СТРАВИ

Вихід г

Ціна грн.

Безкоштовне харчування

Сніданок для дітей 6-11 років

1

Салат з капусти з зеленим горошком / Асорті овочеве

75

2

Риба, запечена у соусі «Бешамель» / Рибні нагетси

60

3

Пюре з зеленого горошку / Картопляне пюре

120

4

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) / Чай

200

5

Хліб

30

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 11-14 років

1

Салат з капусти з зеленим горошком / Асорті овочеве

75

2

Риба, запечена у соусі «Бешамель» / Рибні нагетси

90

3

Пюре з зеленого горошку / Картопляне пюре

150

4

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) / Чай

200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 14-18 років

1

Салат з капусти з зеленим горошком / Асорті овочеве

75

2

Риба, запечена у соусі «Бешамель» / Рибні нагетси

120

3

Пюре з зеленого горошку / Картопляне пюре

150

4

Узвар з суміші сухофруктів (без цукру) / Чай

200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

У вільному продажу

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Затверджую

Директор Черкаської ЗОШ № 21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ




МЕНЮ (четвер)

на 24 жовтня 2024р.

IV тиждень

№ п/п

СТРАВИ

Вихід г

Ціна грн.

Безкоштовне харчування

Сніданок для дітей 6-11 років

1

Овочеве рагу

100

2

Запечена курка

50

3

Запіканка сирна з бананом зі сметаною кип’яченою /

Оладки з сиром кисломолочним зі сметаною кип’яченою

150/25

4

Какао з молоком / Чай

180 / 200

5

Хліб

30

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 11-14 років

1

Овочеве рагу

100

2

Запечена курка

70

3

Запіканка сирна з бананом зі сметаною кип’яченою /

Оладки з сиром кисломолочним зі сметаною кип’яченою

200/25

4

Какао з молоком / Чай

180 / 200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід 14-18 років

1

Овочеве рагу

100

2

Запечена курка

70

3

Запіканка сирна з бананом зі сметаною кип’яченою /

Оладки з сиром кисломолочним зі сметаною кип’яченою

200/25

4

Какао з молоком / Чай

180 / 200

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

У вільному продажу

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Затверджую

Директор Черкаської ЗОШ № 21

__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ



МЕНЮ (п’ятниця)

на 25 жовтня 2024р.

IV тиждень

№ п/п

СТРАВИ

Вихід г

Ціна грн.

Безкоштовне харчування

Сніданок для дітей 6-11 років

1

Салат із свіжих помідорів і яблук / Огірки свіжі

75

2

Чахохбілі з куркою / Курячий шніцель

70

3

Кускус (розсипчастий) / Локшинник з твердим сиром

120

4

Чай з каркаде / Чай з лимоном

200

200/5

5

Хліб

30

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 11-14 років

1

Салат із свіжих помідорів і яблук / Огірки свіжі

75

2

Чахохбілі з куркою / Курячий шніцель

100

3

Кускус (розсипчастий) / Локшинник з твердим сиром

150

4

Чай з каркаде / Чай з лимоном

200

200/5

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

Обід для дітей 14-18 років

1

Салат із свіжих помідорів і яблук / Огірки свіжі

75

2

Чахохбілі з куркою / Курячий шніцель

120

3

Кускус (розсипчастий) / Локшинник з твердим сиром

150

4

Чай з каркаде / Чай з лимоном

200

200/5

5

Хліб

50

6

Фрукти сезонні в асортименті

100

ВСЬОГО:

У вільному продажу

Медсестра

Зав. їдальні

Буфетник

Поділитися: