ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор ЧЗОШ №21
__________Вікторія БЛОЩАНЕВИЧ
«__»___________2024рік
МЕНЮ на платній основі
(ХАРЧУВАННЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ФОП НЕСТЕРЕНКО Л.П.)
Вартість обіду 55грн
ІV тиждень (осінній період)
Дні тижня
|
Назва страви
|
Вихід страви, г
|
Понеділок
|
Салат з капусти та моркви
|
75
|
М'ясо в яйці
|
60
|
Макарони відварні з вершковим маслом
|
120
|
Хліб
|
30
|
Компот із фруктів або ягід
|
200
|
Вівторок
|
Салат зелений з огірками та помідорами
|
75
|
Шніцель курячий
|
60
|
Картопля відварна з вершковим маслом
|
120
|
Хліб
|
30
|
Напій з лимонів та апельсинів
|
200
|
Середа
|
Салат з капусти із зеленим горошком
|
75
|
Курячі нагетси
|
60
|
Картопляне пюре
|
120
|
Хліб
|
30
|
Узвар із суміші сухофруктів
|
200
|
Четвер
|
Рагу овочеве
|
100
|
Відбивна куряча
|
60
|
Каша гречана
|
120
|
Хліб
|
30
|
Чай
|
200
|
П’ятниця
|
Огірки свіжі
|
75
|
Чахохбілі з куркою
|
60
|
Рис розсипчастий
|
120
|
Хліб житній
|
300
|
Чай з лимоном
|
200/5
|
Медсестра
Зав. їдальні
Буфетник